Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Logoboven

 

 


Doe mee aan de X-Triathlon!

Wil je graag meedoen met een triathlon? Maar denk je dat dat niet kan door je beperking? Dan heb je het mis! Iedereen Kan Sporten Noord Limburg en MEE Noord en Midden Limburg organiseren een X-triathlon voor mensen met een beperking.                                   


Wat is de X-Triathlon?
Triathlon is een wedstrijd die bestaat uit drie sporten: zwemmen, fietsen en hardlopen. De X-Triathlon is een aangepaste triathlon. We houden rekening met je beperking. De X staat voor eXtra ondersteuning, eXtra zorg en eXtra aanpassing.

Je kunt kiezen om mee te doen aan het recreantenparcours of aan het wedstrijdparcours. Het recreantenparcours is voor mensen die graag mee willen doen, maar niet per se de snelste tijd willen halen. Het wedstrijdparcours is voor mensen die echt willen winnen.

Klik hier om meer te weten over het recreantenparcours en het wedstrijdparcours.

Klik hier voor de promotiefilm van de X-Triathlon.


 
Voor wie is de X-Triathlon??
Heb je een dwarslaesie, een vorm van autisme, één arm of been? Heb je een verstandelijke beperking, ben je blind of doof? Heb je niet-aangeboren hersenletsel of een andere beperking? En kun je hierdoor niet meedoen aan een gewone triathlon? Meedoen aan de X-triathlon kan wel! Alleen of met hulp van een of meer buddy’s. Een buddy helpt je met trainen vooraf en tijdens de X-triathlon. Voor elke beperking vinden we een oplossing, zodat je mee kunt doen aan dit sportevenement. Je kunt meedoen vanaf 8 jaar.

 
Wanneer en waar
De X-Triathlon is op zondag 17 juni 2018 in Venray. De start is in Laco Sportcentrum Venray en de finish is op de atletiekbaan op Sportpark De Wieën. Start recreantenparcours is om 13.00 uur tot 14.30 uur. Start wedstrijdparcours is om 14.30 uur.


Wat kost meedoen?
Je betaalt 10 euro inschrijfgeld. Dat bedrag maak je vooraf aan de organisatie over. Hiervoor krijg je van alles! Een startbewijs, T-shirt, lunch, medaille, drinken en een fantastische dag! Buddy’s doen gratis mee. Doe je mee, maak dan 10 euro over aan Stichting MEE Noord en Midden Limburg op rekeningnummer NL63 RABO 0170246434. Schrijf je naam en woonplaats erbij en dat het voor Iedereen Kan Sporten (IKS) is.


Meld je aan!
Doe je mee? Meld je dan aan via het digitale inschrijfformulier.

Klik hier om je in te schrijven als deelnemer

 

We vragen je van alles! Het is voor de organisatie belangrijk goed te weten welke beperking je hebt en wat je wel en niet kunt. Je kunt vooraf ook altijd even overleggen met Eric Brueren van de organisatie (telefoon 06 115 289 85). Heb je hulp nodig bij het invullen, vraag dan iemand die je goed kent om je mee te helpen. Na aanmelding nemen we altijd contact met je op om afspraken te maken en te kijken wat je nodig hebt.Buddy's en vrijwilligers
De X-Triathlon kan niet doorgaan zonder deelnemers. Maar zeker niet zonder buddy’s en vrijwilligers. Als buddy ondersteun je deelnemers tijdens de triathlon. Als vrijwilliger draag je een steentje bij om alles op rolletjes te laten verlopen. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van het parcours, maar ook tijdens het parcours. Daarnaast ben je onderdeel van een sportief en gezellig evenement!

Klik hier om je zelf in te schrijven als buddy.
Klik hier om je zelf in te schrijven als vrijwilliger.Help je ons mee om de deelnemers een onvergetelijk evenement te laten beleven? Stuur dan een e-mail met als onderwerp buddy of vrijwilliger X-triathlon aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vertel ons je voor- en achternaam, leeftijd, adres, woonplaats en telefoonnummer.  Na aanmelding nemen we contact met je op.

Heb je vragen of wil je even overleggen?
Bel dan met Eric Brueren van Iedereen kan sporten, telefoon 06 115 289 85. Of stuur hem een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Leuk als je meedoet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech