Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Geslaagde start gymgroep Club 'FIT'

Op woensdag 13 maart zijn we begonnen met het aanbieden van Club ‘FIT’ lessen. Eén uur spelen, ontdekken, klimmen en klauteren in de gymzaal voor kinderen uit het speciaal onderwijs, waar ook nog eens aandacht wordt besteed aan de motoriek van het kind. Dit is succesvol verlopen bij de deelnemende kinderen en graag willen we hier een vervolg aan geven. Aanvulling van de groep is hierbij heel erg welkom. De eerst volgende les is woensdag 3 april van 17:00 tot 18:00 uur. De lessen worden gegeven in de gymzaal van Boulevard Hazenkamp in Blerick. Geïnteresseerden voor deze groep kunnen rechtstreeks contact opnemen met Tijn Wabeke, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ook de ouders van de deelnemende kinderen zijn enthousiast. Lees hier een verslag van de moeder van een leerling van de Mytylsschool Ulingshof over de ervaring met Club ‘FIT’.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo ouders van kinderen in het speciaal onderwijs!

Zeker de moeite waard als jij het ook belangrijk vind dat:

  •  je kind meer beweging krijgt,
  • uitdaging krijgt, 
  • motorisch sterker mag worden,
  • meer zelfvertrouwen mag krijgen, 
  • plezier heeft met andere kinderen,
  • samen in teamverband gaat sporten, en zal ik nog even doorgaan?


Mijn dochter heeft vandaag deelgenomen aan de 2de les van dit gymgroepje "Club fit". Ten eerste heeft ze super veel lol gehad, ze vond het leuk om opdrachtjes uit te voeren (zij het op haar manier ????) en ook om naar de andere kinderen te kijken! Ten tweede kon ik zien dat de kinderen er echt iets van gaan leren! Over angsten heen stappen, samen werken, luisteren, op de beurt wachten etc. De leraar verdeelde zijn aandacht heel erg goed! Mooi om te zien!

 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Klik hier voor de folder van Club 'FIT'

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech