Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Inschrijving X-triathlon zondag 19 mei 2019 in Venray gestart!

Op zondag 19 mei 2019 organiseren Iedereen Kan Sporten en MEE Noord en Midden Limburg weer de X-triathlon voor mensen met een beperking in Venray. Deze triathlon is zo aangepast dat iedereen, met welke beperking dan ook, mee kan doen. Deelnemers, buddy’s en vrijwilligers schrijven zich in via www.iedereenkansporten.nl/x-triathlon

De X-Triathlon bestaat, net als een gewone triathlon, uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Maar dan aangepast, bijvoorbeeld op het gebied van afstand en tijd. Meedoen kan zelfstandig of samen met een buddy. Ga je voor de snelste tijd, schrijf je dan in voor het wedstrijdparcours. Gaat het je vooral om het meedoen, de beleving, schrijf je dan in voor het recreantenparcours.

Ook buddy’s en vrijwilligers zijn van harte welkom om de X-triathlon mogelijk te maken! Als buddy ondersteun je deelnemers tijdens de triathlon. Als vrijwilliger draag je een steentje bij om alles op rolletjes te laten verlopen. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van het parcours, maar ook tijdens de X-triathlon. En je bent onderdeel van een sportief en gezellig evenement!

De eerste X-triathlon in 2018 was een groot succes en is winnaar van de Breedtesportprijs van gemeente Venray.
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech