Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Stormvogels'28 sponsort € 250,- aan de X-Toppers

Stormvogels 28

 

De organisatie van Iedereen kan Sporten Noord-Limburg is blij met de sponsoring van Stormvogels'28 aan de X-Toppers. Hiermee maken zij deelname voor mensen met een beperking aan de Nijmeegse Vierdaagse mogelijk. De X-Toppers maakt het mogelijk voor mensen met een beperking om deel te nemen aan het grootste wandelevenement van de wereld, door een compleet arrangement aan te bieden en ondersteuning van buddy's. De X-Toppers is een initiatief van Iedereen kan Sporten Noord-Limburg in samenwerking met MEE Noord en Midden Limburg.


De voetbalclub uit Siebengewald maakte dit mogelijk via de Club van 50, een groep leden die door middel van een jaarlijkse bijdrage projecten binnen de vereniging realiseren. Daarnaast zetten zij zich dit jaar graag maatschappelijk in door een goed doel te ondersteunen, aldus voorzitter Rob Janssen. "Wij waren binnen de commissie van de Club van 50 al langer op zoek naar een goed doel om te ondersteunen. Wij vinden de X-Toppers een goed initiatief en ondersteunen dit graag."


Namens de organisatie van de X-Toppers en wandelaars bedanken wij Stormvogels'28 enorm voor deze sponsoring. 


Wil jij de X-Toppers ook sponsoren? Informeer dan naar de mogelijkheden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech