Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Financiële steun door Vaillant Fonds

Logo Dr. C.J. Vaillantfonds kort

 

Het Dr. D.J. Vaillant Fonds doneert €10.500 aan het project Iedereen kan Sporten Noord-Limburg.

 

Wij zijn enorm blij om dit fantastische bedrag te mogen ontvangen. Deze bijdrage helpt ons doel dichterbij om mensen met een beperking te stimuleren tot een gezonde en actieve leefstijl. Ook laten we onze doelgroep daarmee een succeservaring beleven en doen ze sociale contacten op, waarbij sport als middel wordt ingezet. De doelgroep participeert op deze manier in de huidige maatschappij. Mee doen mogelijk maken is dan ook één van de pijlers waar Stichting MEE met Iedereen kan Sporten Noord-Limburg voor staan.

 

Het gedoneerde bedrag zal besteed worden bij de uitvoering van het project 'de beweegmakelaar', aangezien de vraag vanuit de doelgroep naar deze dienst enorm toeneemt. Dit heeft er mee te maken dat door middel van een individuele aanpak beter ingespeeld kan worden in de (sport)behoeften van de persoon. Uitbreiding van dit project is noodzakelijk, vanwege de intensieve begeleiding die nodig is om de stap naar een sportvereniging te maken. Deze warme overdracht is een zeer belangrijke factor om de doelgroep aan het bewegen te krijgen en te houden.

 

Namens de organisatie Iedereen kan Sporten Noord-Limburg en sportend Noord-Limburg bedanken wij het Vaillant Fonds voor deze fantastische donatie.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech