Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Terugblik Terugkomavond X-Toppers 2018

Zaterdag 3 november 2018 vond de Terugkomavond van de X-Toppers plaats. Dit maal was de gemeente Venlo onze gastheer waar we in het mooie MFA De Schans in Arcen werden ontvangen. Het was een mooie editie van de X-Toppers met relatief weinig uitvallers. Dit jaar hebben we deelgenomen met drie groepen: een 30 km groep en twee 40 km groepen. Op een druk bezochte terugkomavond werd nog één keer terug gekeken op deze mooie week tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Na het openingswoord van Alexander Vervoort, sportwethouder van de Gemeente Venlo, keken we terug op de aftermovie van de X-Toppers.


X-Toppers in 2019


Ook in 2019 willen wij weer graag richting Nijmegen om met de X-Toppers de Nijmeegse Vierdaagse te wandelen. Hierin zijn we afhankelijk van voldoende deelnemers en sponsoren. Om in 2019 weer van start te gaan moeten we minimaal 60 deelnemers hebben. Dat zijn er 10 meer dan afgelopen jaar. Zelf zijn wij op landelijk-, provinciaal- en lokaal niveau bezig om nieuwe deelnemers te werven. Daarnaast zijn wij hard op zoek naar sponsoren die ons (financieel) willen ondersteunen.


Jullie hulp is nodig!

Hiervoor hebben we ook jullie hulp nodig, dus kijk goed rond of je zelf nog X-Toppers, buddy’s en groepsleiders kent die graag willen meelopen. Ook als je mogelijke sponsoren kent worden wij graag getipt. Kun jij ons verder helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Aanmelden
Altijd eens mee willen doen aan de Nijmeegse Vierdaagse, maar is dit vanwege jouw beperking alleen niet mogelijk? Of heb jij altijd al eens iemand met een beperking willen begeleiden tijdens een groot sportevenement. Doe jij dan mee met de 9e editie van de X-Toppers. Meld je snel aan via het aanmeldformulier. 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech