Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

5 organisaties ontvangen stimuleringsbudget!

Vandaag hebben 5 organisaties uit Noord-Limburg een bijdrage toegekend gekregen uit het Stimuleringsbudget van het landelijke programma “Grenzeloos Actief”. Het betreft de organisatie van de X-Triathlon uit Noord-Limburg, TV Apollo '69 uit Horst aan de Maas, TTC Asterix uit Venlo, St. Judo for all Nederland uit Venray en Stichting Hockey Extra uit Venlo. 

Het stimuleringsbudget is een bijdrage voor ondersteuning en activiteiten van sport- en beweegaanbieders binnen de regio met als doel het uitbreiden en versterken van het sport- en beweegaanbod. Het gaat in dit stimuleringsbudget om partijen met sport- en beweegaanbod passend voor de doelgroep, dus ook aanbieders van sport- en beweeg-activiteiten zonder competitie-element of buiten de georganiseerde sport en sportbonden die niet zijn aangesloten bij NOC*NSF. Van traditionele sportvereniging aangesloten bij een sportbond, tot fitnesscentrum en buurtsportcoach die in een buurthuis of op een Cruyff court of Krajicek Playground activiteiten aanbiedt.

Wil je meer weten, neem gerust contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech