Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Iedereen kan Sporten trapt het nieuwe schooljaar 2017/2018 groots af!

!! SPECTACULAIRE AFTRAP NIEUWE SCHOOLJAAR !!

Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg trapt het schooljaar 2017/2018 groots af!! Op 27 september 2017 zullen er maar liefst drie grote sport-stimulerende evenementen tegelijkertijd draaien.

- Obstacle run Savelberg

... In samenwerking met BaarloStormt ondersteund Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg op woensdag 27 september Daelzicht met de organisatie van de eerste aangepaste obstacle run op een locatie van de zorgorganisatie. Zo'n 150 cliƫnten nemen deel aan de obstacle run, waarbij 4 verschillende parcoursen kunnen worden afgelegd. Eenieder kan deelnemen door de toegankelijke routes voor zowel lopers als rolstoelgebruikers en de verschillende manieren waarop hindernissen te nemen zijn. Voor de doelgroep van Daelzicht wordt het een ware beleving door middel van beweging.

- Sportdag VSO Impuls Tegelen

Op woensdag 27 september organiseert Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg samen met VSO Impuls een grote en uitdagende sportdag. Er vinden activiteiten plaats op maar liefst drie verschillende locaties: sportpark Maassenhof, sportpark Herungerberg en in en rondom het schoolgebouw zijn de aangewezen locaties. Op deze dag maken de leerlingen kennis met veel verschillende, uitdagende maar vooral ook vernieuwende sporten, zoals boksen, bootcamp, rugby, skaten, klimmen, dans, en tennis. Het zal een sportieve dag worden waarbij de leerlingen in aanraking komen met vele (nieuwe) sporten.

- Aangepast wielerevenement bij Wieler en skateomgeving Herungerberg

Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg organiseert in samenwerking met SGL zorg en Stichting Wieleromgeving Venlo een dag Aangepast Wielrennen voor mensen met een lichamelijke beperking. Op woensdag 27 september zal er op de Wielerbaan in Venlo verschillende handbikes, tandems, duo-fietsen en try-cycling fietsen aanwezig zijn waar mensen met een lichamelijke beperking kennis kunnen maken met deze tak van sport. Accommodatie, invalidetoilet, fietsmaterialen, fietsmonteurs en leveranciers van aangepaste wielerfietsen worden allen gefaciliteerd.Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech