Click to listen highlighted text!
Iedereen kan Sporten banner

Obstacle runs voor mensen met een beperking

 

Iedereen kan Sporten Noord-Limburg (IKS) wil sportevenementen toegankelijk(-er) maken voor mensen met een beperking in Noord-Limburg. Dat doen ze nu ook voor obstacle runs in Noord-
Limburg.

Obstacle runs groeien aan populariteit, ook onder mensen met een beperking. Ook zij kunnen nu meedoen aan runs zoals VenloStormt en BaarloStormt. De organisaties van deze runs willen dat iedereen hieraan kan meedoen. Daarvoor zijn ze het gesprek aangegaan met de doelgroep zelf om zoveel mogelijk drempels te kunnen weghalen en iedereen een geweldige sportervaring te bieden. Hiervoor werken ze samen met Team No Limits. Een team van mensen met een fysieke beperking die meedoen aan grensverleggende sportevenementen, waaronder VenloStormt en BaarloStormt. Rolstoelgebruiker Sebastiaans van Nieuwenhuizen en wereldkampioen obstacle runner John de Haan helpen daarbij. Ze delen hun ervaringen met potentiele deelnemers om hen enthousiast te maken ook deel te nemen.Dat leidt tot veel positieve reacties. Steeds meer mensen met een beperking en buddy’s tonen hun interesse om deel te nemen aan een obstacle run.

Meer informatie of voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden voor DSV VenloStormt kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Item Omroep Venlo: https://omroepvenlo.nl/video/50464695/bijeenkomst-venlostormt-voor-mensen-met-beperking

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech